hepsi_gizem MaNyAxX_BaŞ AdmiN
| Konu: Adminlerr!!!!!!!! Cuma Tem. 20, 2007 10:06 am | |
| adminler 100 kere uyarmaktan bıktım bakın gruplarla oynamayın çünkü çok hassaz bişi bu site hemen çökebilir ve ben onca emeğin boşa gitmesini istemiyorum ayrıca SİTENİN RENKLERİYLE ASLAAAA OYNAMAYIN!!!! BU KURALLARA UYMAYACAK KİŞİ SÖYLESİN ADMİNLİKTEN SİLELİM HANDE BİLİYOR FAKAT TUĞÇE Mİ YAPIYOR BAŞKASIMI YAPIYOR BİLMİYORUM!!! yönetici paneline sadece üyeleri banlamak uyarı vermek için falan girin!!!!!!!Yoksa adminlikten silicem | |
|
_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: Adminlerr!!!!!!!! Cuma Tem. 20, 2007 5:06 pm | |
| peki neden sen bizi silebiliyosunnn vede neden sadece sen girip düzeltebilirsin??? | |
|
tugce-gulcin ŞeKeR_AdMin
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : BERNA-CENK ve SELDA Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : adminim ben biz adminler bulunmassa nolur bu sitenin hali Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : Siteyi yönettiğim için olmasın ha ;) Kayıt tarihi : 16/07/07
| Konu: Geri: Adminlerr!!!!!!!! Cuma Tem. 20, 2007 9:23 pm | |
| valla yha bide yazıları siyah yapalım gisem mavi hiç gözükmüo | |
|
_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: Adminlerr!!!!!!!! C.tesi Tem. 21, 2007 4:29 pm | |
| yada bordo veya mor olsun siteye uyar | |
|