_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: FOBİLERİNİZ Ptsi Tem. 16, 2007 3:47 pm | |
| | |
|
serife MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 32 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : Efet Hemde Çok Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : GisseM Ablacım İçin :) Kayıt tarihi : 18/07/07
| Konu: Geri: FOBİLERİNİZ Paz Tem. 22, 2007 10:47 am | |
| ıııııı karanlık ve havassız yerler.... | |
|
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: FOBİLERİNİZ Paz Tem. 22, 2007 12:00 pm | |
| karanlık ve az birşey yükseklik korkum vardır | |
|
serife MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 32 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : Efet Hemde Çok Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : GisseM Ablacım İçin :) Kayıt tarihi : 18/07/07
| |
| Konu: Geri: FOBİLERİNİZ Ptsi Tem. 23, 2007 10:27 am | |
| ben çok korkmam çoğunlukla evde tek kalıyorum zaten ama geceleri korkarım oda az annem çalışıyo babamın işleri oluyo ablam dersanede sınavın sonuçlarıyla fln ilgileniyo genelde tek kalıyorum zaten yavs | |
|
serife MoDeRaTöR
| Konu: Geri: FOBİLERİNİZ Ptsi Tem. 23, 2007 12:04 pm | |
| hııı bende bi kere gece kaldım öyle ayy ödüm koptu | |
|