_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: İTİRAFLAR Ptsi Tem. 16, 2007 3:45 pm | |
| İTİRAF EDİN BAKEM HEHE
İTİRAF EDİYORUM:BU SİTE ÇOK TUUTLCAK GİBİ GELMİYOR | |
|
serife MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 32 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : Efet Hemde Çok Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : GisseM Ablacım İçin :) Kayıt tarihi : 18/07/07
| Konu: Geri: İTİRAFLAR Paz Tem. 22, 2007 10:49 am | |
| itiraf ediyorum ;bencede | |
|
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: İTİRAFLAR Ptsi Tem. 23, 2007 10:28 am | |
| itiraf ediyorum:herkez erkek ve kız arkadaşlarıyla çok iyi ama bizim burda iki kız arkadaş anca ve erkekler manyak manyak futbol-çete mete ıyyyy | |
|
serife MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 32 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : Efet Hemde Çok Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : GisseM Ablacım İçin :) Kayıt tarihi : 18/07/07
| Konu: Geri: İTİRAFLAR Ptsi Tem. 23, 2007 11:48 am | |
| itiraf ediyorum;dediğinden bişi anlamadım | |
|
| Konu: Geri: İTİRAFLAR Salı Tem. 24, 2007 10:10 am | |
| | |
|
serife MoDeRaTöR
| Konu: Geri: İTİRAFLAR Salı Tem. 24, 2007 1:42 pm | |
| itiraf ediyorum;sanki sohbet ediyoruz | |
|