tugce-gulcin ŞeKeR_AdMin
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : BERNA-CENK ve SELDA Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : adminim ben biz adminler bulunmassa nolur bu sitenin hali Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : Siteyi yönettiğim için olmasın ha ;) Kayıt tarihi : 16/07/07
| Konu: BeRnA-JjJuıLaR C.tesi Tem. 21, 2007 6:42 pm | |
| Saedece 3 jkişi aluınuıcajk ( BİRİ BEN ) ve seçilerejk aluınıucaktır
Ad: Yaş: Berna'yüuı sevme ndeniniz: | |
|
_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: BeRnA-JjJuıLaR Paz Tem. 22, 2007 11:25 am | |
| Ad:hande Yaş:13 e giricem yakında(aylülün 7 sinde) Berna'yüuı sevme ndeniniz:bence güzel bir kız saç rengide hoşuma gidiyor ve tuğçeden ayrıldı daha zeki olmaya başladı gibi | |
|
tugce-gulcin ŞeKeR_AdMin
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : BERNA-CENK ve SELDA Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : adminim ben biz adminler bulunmassa nolur bu sitenin hali Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : Siteyi yönettiğim için olmasın ha ;) Kayıt tarihi : 16/07/07
| Konu: Geri: BeRnA-JjJuıLaR Paz Tem. 22, 2007 11:42 am | |
| tmm hande sen alındın son 2 kişi kaldı arkadaşlar | |
|
_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: BeRnA-JjJuıLaR Ptsi Tem. 23, 2007 10:52 am | |
| | |
|