_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: GüLçİn-jİlEr FaN C.tesi Tem. 21, 2007 5:14 pm | |
| BURAYA GÜLÇİNCİLER TOPLANSIN 4 5 KİŞİLİK ÇETE KURUYORUZ AMA SADECE SİTE İÇİN GEÇERLİ EĞER İSTERLERSE TUĞÇE-BEN-GİZEM VARIZ EĞER İSTEMEZLERSE 4 KİŞİ ALINACAK İSTERLERSE 2 KİŞİ
AD: YAŞ: GÜLÇİNİ SEVMEM SEBEBİNİZ: TARZINIZ:
NOT:İLK YAZANLAR ALINMIYACAK SADECE SEÇİLENLER | |
|
tugce-gulcin ŞeKeR_AdMin
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : BERNA-CENK ve SELDA Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : adminim ben biz adminler bulunmassa nolur bu sitenin hali Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : Siteyi yönettiğim için olmasın ha ;) Kayıt tarihi : 16/07/07
| Konu: Geri: GüLçİn-jİlEr FaN C.tesi Tem. 21, 2007 6:38 pm | |
| AD:tuğçe nur YAŞ:12 GÜLÇİNİ SEVMEM SEBEBİNİZ:onun herşeyini çojks ejfiorum o bir melejk TARZINIZ:nasuıl yane :S | |
|
_-_|hAnDe|_-_ MaNyAxX_BaŞ AdmiN
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 31 En Sefdiğin Acemi Cadı Karakteri? : ayşegül-selda-cenk Sitemize Yardımda Bulunacakmısın? : ewwet ((adminim zaten)) Sitemize Ne İçin Üye Oluyorsun? : bu sitede admin olduğum için hehe Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: GüLçİn-jİlEr FaN Paz Tem. 22, 2007 11:24 am | |
| tarzın yani ne tür müzik dinlersin başka sevdiğin sanatçılar fln ama gerek yok ben seni biliyom zati aldım bile jnm seni gizemde yazarsa oda direk alınacak zaten dedim ya | |
|